HISTORIA JONË

Administratori i shoqerisë "Moretti-Dermyshi", z. Kastriot Dermyshi koperon prej shumë vitesh ne fushen e industrise. Kjo fale bashkëpunimit ne familje dhe eksperienca shumëvjeçare jashtë Shqiperisë. Kompania jonë hodhi themelet ne vitin 2009 ne qytetin e Durrësit, duke u bazuar ne shitjen e aksesoreve te bullonerisë dhe oleodinamikës. Qellimi yne eshtë t'i ofrojme klientëve nje gamë te perhapur produktesh të cilesisë së lartë (made in Italy) dhe gjithashtu t'i ofrojme sherbim te shpejtë dhe serioz.